Wednesday, October 26, 2011

Holiday Mood Cranky

Beberapa minggu ini mike cranky banget, pengen minta liburan ke Bali. He loves Conrad Hotel so much. (*me either*) hahaha. He refused to sleep...

- At Nite -
Michael : Mike, gak mau bobo. kalo gak di hotel conrad
Me : Ow..mike, conrad tuh jauh sekali. Mommy promise you someday kita pasti nginap kesana lagi ya..but not today. tidur yukk...
Michael : No... (*cranky super*)
Hubby : Kita mesti save money dulu, nanti uang dah banyak kita kesana lagi ya.
Michael : (*Nodding..and sleeping *)

- In the Morning -
Me : Mike, c'mon mami mau ke supermarket sebentar, susu habis buat mike.
Michael : Gak usah beli susu, duitnya di simpan aja. buat kita kebali.
(*garuk-garuk*)

- Keesokan harinya di mobil -
Michael : Hari ini dah "someday " belom ??
Me : Hah ?? pardon ??
Michael : Mom, kan dah promise kalo dah "someday" kita ke bali ? dah someday belom ?
Me : DANG !!!!!
Michael : Berapa hari lagi mom someday itu ??
Me : (*bingung jawabnya*)

Now, I think we need to plan another holiday trip for us to BALI (*again*). Aww..Im so excited. My list sooo long ...place need to visit : Ju-Ma-Na Banyan, Envy , Komaneka, Sarong, and so onnnnnn..... Hamil kali ini love to have nice fine dine from wine to dine. And shoott... kangen sama mojito, margarita..yummy cocktail..But Huh..Preggo mommy can not SIP on heaven. Okay kids.. lets we explore another leisure time :) (*but BIG just think to flying us to Lombok *) Dan kayanya buat mike, yang penting merasakan pantai, nice hotel, swimming pool (*Dont really care bout "BALI"). So Lets gooo ..!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...