Monday, December 31, 2012

Ootd : black dress

Ahh i cant use my softlense anymore. Hixxx... Can i said i hate using glasses. But really no choice. Apakah kalian tau using softlense everydayness is not good. Softlense dapat menyerap cairan dalam mata, membuat cornea kita luka dan lecet. Hixxx aku berusaha menghindarinya.. Sebisa mungkin tidak menggunakan softlense. Meski tidak praktis memakai kcamata tapi ya lebih baik mencegah. And here is my latest outfit :



Friday, December 7, 2012

Leather and floral

Today having great time with friends. Having xmas dinner. Kids very happy and parents very glad having a great funny chit chat

And here is my outfit : leather jacket and floral pants with joan shoes from iwearup.









Thursday, December 6, 2012

Joan shoes

Yaay ... Akhirnya up shoes datang juga. Ditunggu tunggu.. Senangnya :)

Sunday, December 2, 2012

OOTD

Testing blogging using iphone . Yaay so hAppy can write blog everywhere :)





Thursday, November 29, 2012

Choco Bar For Xmas

Christmas Chocolate Bar wrapper 
I always love personalized stuff. I always love being self attention. And I always love to feel personal. I love to received some Gifts that have personal touch. Written my name, something unique and hand made.

I always do love creativity. Something I passionate about. So when Christmas or any party coming, I love to make some handmade stuff. Yeah Maybe it is just a cheap things. But You know sometime people appreciate with what you make, and appreciate your effort on it.

My Kids had a habit, every christmas day , they love to share a small gift to their friends. Last year we share Xmas cupcakes with personal touch card, and this year they already asking me, what gift i already prepare for their friends. Hah..my brain cant stop to think bout cute gift that should I make for them.

 And Tradaa...I came out an idea to make " Chocolate Gift " with personal touch.  I got this idea when I browsing and blog walking, how to do DIY wrappers. And yeahh.. Kids love it soooo much. 
Can I have it all for my friends, Mom ?? 
Its very cute and personalized rite..and YES lot of effort to make it. Soooo .. If you dont have much time to cut and paste..You can give to the expert one to made it. You can Click this Fans Page -- GOMICHI GOMICHI provide you very very beautiful Hamper for xmas and any kind of party needed. So just click, admire and Order it. Let GOMICHI do they job, While you take the CREDIT ..Voila !

Big Choco Bar - 150Gr 
Mini Choco Bar - 33gr 
Who not falling in love when you received something personal touch gift ? and your Kids Do love to share a cute gift to their friends, and get a praise from their friends with their blink blink eyes.



Enjoy your last November, and welcoming Christmas ..YaaY Christmas in the AIR ! woohoo

Wednesday, November 21, 2012

Cheap But Nice

Nasi, Bakwan jagung, Telor balado, Tahu lodeh - Idr 8K :)
Makan untuk hidup atau Hidup untuk makan ?? 
We call this Menu is " FREEDOM " 

H.O.P.E




When everyone can feel the beauty of helping others, 
and vow to contribute to world’s suffering, 
then our world will be pure and hopeful.

Tuesday, November 20, 2012

Mustaches Party




Mustaches Party
Celebrating Michelle , Daddy, Jessica, Violin, Weni, and Dickson'S Party 

Bulan november merupakan bulan yang padat dan hectic. Tapi merupakan bulan yang full of bless and blast. On saturday we celebrated November boys and gals birthday ( include my hubby ).The gals asked for Mustaches theme party. So I quick design and prepare for theirs birthday. I set up a little party goodie with another big mustaches. With very limited time , I prepared it very rush.


Mustaches Goodie bag

But Voila , the gals love it so much. We had a great party. They were great. And All the parents have a great chit chatted the whole time. It was really sooo great. :)

Friday, November 9, 2012

Mustache Bash

Movember Day YaaY
My Girl turns 7th years old Ahaaayy. :) 

Tuesday, November 6, 2012

Welcoming JFW 2013

Front Row Seat 
 OMG..setahun lewat cepat sekali, rasanya baru saja Jakarta Fashion Week. Sekarang sudah JFW kembali. Arghh.. kaya sekejap mata berkedip. Tahun ini Jakarta Fashion week di adakan di Plaza Senayan. Kalau kita lihat dan berjalan - jalan di area Plaza Senayan, Buzz dari event ini begitu terasa. All bout Fashion. YaaY. Come & Enjoy the Fashion spirit until 9 November.

Ted Baker Fashion Show 


Ted Baker Fashion Show @Atrium PS day 2 
Anyway, Here is my outfit for JFW day 2 :

Day 2 Outfit :
Pinkemma Shirt , Zara Skirt, Wedges Payless , Scallope Necklace

Enjoying our meeting @Haagen Daz

Monday, November 5, 2012

Breathtaking : SKYE


Dining On Saturday with hubby, embracing my life. We decide to had our dinner @ SKYE, the most happening hangouts place in heart of Jakarta with featuring Sky-High seating.

I love the concept that Ismaya taking. Rooftop dining , with located at Menara BCA on the 56th floor.


The place is sophisticated , and the view of the city's skyline is truly a feast for the eyes.

The place is separated into two spaces, The outdoor area serves for lounge , they just provide tapas & drink. And the Indoor has a great modern design with a Sky and view of Jakarta's suite for fine dine.


Indoor Restaurant 

Us enjoying our dinner 

In here they provide Asian & western Cuisine. And they recommend to giving a try to the Spanish paella butter fish tangine..Very delicious. But too bad , I cant try it. But Im very surprise they provide Vegetarian menu as well. YaaY. So , I quick ordering Truffle Macaroni cheese. And its really YUMMY .. and My Hubby ordered Steak Beef Angus, mmm.. He said " the mash potatoes so so.. and for the steak okay but with that price is not reasonable. "

And Too bad we not order the dessert and any cocktails, since my stomach not really good. So I skip it. But  i heard the Tiramisu and the Margarita is the best. Will give a try someday

Truffle Macaroni cheese Vegetarian :) 

YaaY..They Provide Vegetarian Menu :)

And Overall, If You want to have a great time with your friends or having meeting with your partner , SKYE offers sophisticated experience. So you should come and enjoy it :)

And Ohh.. Yeah for you want to get a good spot, better you should make reservation first. Because its always packed and full.


The panorama is exquisite.
Here is the detail :
SKYE  Restaurant & Lounge 
Menara BCA , Level 56th
Jl. MH Thamrin No.1
Reservation : +6221-23586996 ( Recommended for the restaurant )

Opening Hours :
Sunday-Thurs : 10:00 Am ~ 01:00am
Fri & Sat / Public Holiday : 10:00am ~02.00am

Facebook : SKYE.Jakarta
Website : www.ismayagroup.com/skye

The Good old Buddy gathering

Ning, Rocky, Me, Big, Donovan, Deddy, Valdi
Old Buddy always be there :) 
Hepi bener bisa ketemu bareng bareng lagi, and having a great gathering. Mengingatkan masa kejayaan jaman-jaman dulu , ber overclocker ria. Tergila - gila akan dunia IT. Masih inget banget, dulu gue selalu menjadi bahan banyolan mereka , karena kebodohan gue mengenai hardware computer. Paling seneng banget isengin gue dengan mencela cela salah satu  product brand name yang gua carry jaman dulu. Fuuh tapi kalian banyak ngajarin gua banyak hal, apalagi Deddy. Uh paling sabar deh jelasin dari A-Z. Sekarang dah sukses bener dengan passionnya di Jagatreview.com  Trus Donovan yang paling sabar ngajarin dunia Fotografi. Sekarang dah sukses jadi fotografi commercial. Proud of you masbro. Ahh kalian semua yang disana baik bangettttt deh..

Aihh... gak nyangka itu dah hampir 10 tahun yang lalu yaa... and we still the SAME ! cuma bedanya perut nya makin maju semua. ikutin Iklan Yamaha kata deddy " Semakin terdepan " ha ha ha ha.

Ahh.. Meski pertemuan yang singkat , tapi hepi banget. Kalian emang masih creative seperti dulu. Meski sekarang kalo disuru terjun lagi ke dunia hardware, jadi GAPTEK. Yang katanya, sekarang cuma nyalahin laptop taunya tombol ON dan OFF, dah gak ingat bencmark 3D dan bios ha ha ha. Tapi tetep deh kalian merupakan " Maestro" overclocker Indonesia. Trus Inget banget dulu di jaman lagi lomba-lomba overclocking, kalian sibuk mempersiapkan water cooling , pendingin dari berbagai macam bentuk dari ES , biang es, sampai NOS ( nitrous oxide ).

Great Friends, Great Gathering .... :)

Friday, November 2, 2012

Tri-plets


Say Hi tri-plets... This picture I combined when they're 7months old. Dont you see their face seems look a like. Hi hi hi.. sisterhood and brotherhood always FUN. But Its hard for me to decide which of my tri-plets entertaint us the most. They are tooooo cute.

I want to update you super Quick milestone

My 7 Months old, Kai. Now can sits up like a cute little pig and crawls like a cute caterpillar. He's a real observer and like examining things. He loves to imitating his koko. And love to put anything in his mouth.

My 5,5 Years old, Koko Mike. Has begun his career as a profesional standing comedian. He love to make a jokes , jokes around all the time with his cheecky face and body language.He love his " ti ti " Kai so much. one day, I asked him to take care of his lil bro, He slept on my bed with his ti -ti around. And Kai rolling from one side to other side. Until He stop at end of bed. And Mike scream like hell, " mom, quick quick " I rushed running into my bedroom, and what i saw is " Koko clutched his bro's shirt with one hand like as holding a kite, while one hand grab his bro's head. Hope his bro not fall down ".  Ahh.. koko, mommy love you.

My 7 years old, Cie" Xian , is the brainy and mature one. Now she is so mature. He loves to studies and writing a diary. She loves to experiment with his written and ask me to read it. Ah.. she loves do mix and match dress.She is my good fashion adviser. And  Trust me, now we can exchange our clothes, She loves to wear my dress, shirt and skirt. Her shoes no. almost the same with mine. Hey..Mommy lil creature YaaY

As much as they are wearing me out and driving me crazy, Im really enjoying my kids at the moment.

Having 3 kids at our house, is the most right decision I took.

Thursday, November 1, 2012

Hubby Quote of today :

Big : Bingung sama cewek, cuma masalah TAS aja bisa bahasnya berjam-jam. Tas doang lor ini..tas doang.

Hah ???

Fashion Blogger Workshop

Come & Join !! Its a limited seat ....


Saturday, October 27, 2012

Be kind to all that lives


“I don’t have to prove other animals have a soul. Many have already shown me their soul"

"The soul is the same in all living creatures..Although the body of each is different” ~Hippocrates 

Humans, animals, and even insects all have the ability to feel and sense pain. Behind that piece of meat lies a lot of sadness and suffering. Unfortunately, too often people choose to ignore it. They continue to build their pleasure based on others' suffering and the hidden cruelty behind this practice. To feel less guilty, they beautify killing.

This is L.O.V.E
Animals can feel your love too,
please be kind to all living beings.
 
Respect Life; please give animals a chance to live. Everyone can make a difference. Help the animal!

Thursday, October 25, 2012

My heartfelt

Words cannot even begin to express my sorrow :'(

Heaven has called upon you today,
Leaving so many words left to say.

But now its too late, for your time has come,
Words unspoken, I am sure everybody has some.

Regrets and wishes are probably there too,
but lasting forever are memories of you.

But Im so proud of you, already donate your cornea eyes to whom needed.

Rest In peace cie thing-thing :'(

Tuesday, October 23, 2012

Keterbatasan dalam Bervegetarian

Di dunia dengan mayoritas omnivora ini, seorang Vegetarian yang berpergian , dan di tuntut harus bersosialisasi dalam hal menjamu tamu dan kolega menjadi repot dan terbatas. Apalagi berpergian menggunakan pesawat, harus warning jauh hari , kalau saya " vegetarian " , harus di sediakan menu khusus untuk saya. Terkadang ada beberapa maskapai yang tidak menyediakan , saya harus rela kelaparan , dengan bekal seadanya. Setiap meeting dengan tamu dan bisnis partner, saya harus memberitahu mereka kalau saya vegetarian, dengan kesusahan dan merepotkan mereka , mencari restaurant yang menyediakan makanan vegetarian, sungguh tidak enak menyusahkan mereka. Terkadang saya menutup-nutupi , supaya tamu tidak kecewa saya tetap bersikeras masuk ke restorant yang tidak menyediakan hidangan vegetarian,  segelas air putih dan roti atau sekedar makanan sederhana nasi goreng telor saja sudah cukup untuk menghargai dan menemani mereka. Dan setiap ke luar kota, selalu berupaya survei kecil di lakukan untuk mencari restorant vegetarian.

Sebagai vegetarian pemula ,sebenarnya saya sudah 8 tahun bervegetarian, dan sempat STOP sesaat untuk menikmati hewani , saya masih tetap harus beradaptasi.

Saya sering merenung : apakah ini keterbatasan atau cobaan / tantangan ? Keterbatasan di mana saya sulit menemukan makanan vegetarian yang layak, lalu dengan hati yang masih belom labil makan nasi pakai sayur yang terkadang masih terkontaminasi dengan daging dan sambal saja, dan sesekali melirik piring teman yang berlimpahkan lauk pauk. Apalagi saya sudah sempat mencicipi enaknya segala rasa daging , masih kuat bercokol di otak saya. Masih jelas banget rasa ayam bakar, sop buntut goreng, sate di lidah saya.

Tantangan dan cobaan adalah menghadapi situasi di lema, di antara kesulitan mendapatkan makanan yang layak, dan memilih untuk berserah menyantap hewan hidup kembali, atau tetap bersikeras memakan apa adanya, yang penting setelah itu Kemenangan yang di peroleh. Setiap hari perjuangan tantangan bagi seorang vegetarian terus bergulir.

Sejak dulu, dari kecil saya paling tidak suka makan daging-dagingan. Apalagi yang namanya daging babi. Saya ingat dulu mama saya sering sekali memaksa saya untuk memakan daging tersebut, katanya biar pintar. Alhasil selalu saya buang. Percaya tidak percaya sampai umur saya sudah segini, Daging kambing rasanya seperti apapun belom pernah saya rasakan.Tapi setelah saya memutuskan untuk menjadi seorang vegetarian , saya merasakan kebebasan.

Sering juga saya renungi, ketika seseorang memiliki banyak mobil, banyak tas, banyak sepatu. sebenarnya apakah semua yang di miliki itu , dikarenakan kebutuhan atau hanya koleksi pemenuhan nafsu. Kalau yang sudah memasuki tahap koleksi, berapa banyak pun tidak akan pernah cukup. Refleksi ini , sama seperti dengan makanan yang kita nikmati. Tujuan dari makanan itu sendiri menjadi kebutuhan hidup , atau hanya ajang koleksi kenikmatan indrawi. Kalau sudah menjadi koleksi pemuas nafsu mulut, seluruh hewan di dunia ini pun tidak akan ada cukupnya.

Seperti di arena Food Court, puluhan stand makanan lezat bertebaran disana, Saya hanya memilih satu menu  nasi gado gado atau nasi dengan tahu goreng. Teman teman berkerutkan dahi " kasian amat, makan cuma begitu aja ". Padahal apa bedanya dengan mereka, toh dari berpuluh puluh stand makanan disana, mereka juga akan memilih satu menu makan yang di pilih. Benar tidak ? Jadi ya apa bedanya. Ada baiknya, disaat kita makan kita harus berfikir apakah makan merupakan kebutuhan untuk hidup, atau hanya untuk pemuas nafsu lidah kita yang akhirnya membawa bencana untuk tubuh kita. Nikmatnya citarasa daging hanya sampai tenggorokan, pada saat melewati tenggorokan rasa apapun sudah tidak ada.

Banyak sebab yang membuat saya memilih untuk menjadi seorang vegetarian, Bukan semata hanya karena hal religius cinta kasih, tapi untuk menyeimbangi hidup sehat di dalam tubuh. Oleh karena itu saya mengurangi  konsumsi daging-dagingan. Coba kita perhatikan , orang yang sedang sakit stroke, diabetes, kanker, darah tinggi, kolestrol , dokter selalu menganjurkan pasiennya untuk mengurangi mengkonsumsi daging-dagingan atau diet daging-dagingan.. Jadi percaya lah , Pada dasarnya daging itu bukan konsumsi utama yang menguntungkan bagi tubuh kita.

Tapi didalam keterbatasan ini, budi dan cinta kasih sedang di uji. Dan saya memilih untuk hidup "sehat ". Sehat jasmaniah dan rohani.

Semoga semua mahluk berbahagia :)


Monday, October 22, 2012

Perjalanan Hidup

Sabtu malam , sepupu saya mengalami kecelakaan yang parah. Dia sedang menyebran jalan , bertiga dengan anaknya dan tiba-tiba ada sebuah motor sedang balapan liar, datang begitu cepat. Dan menabrak mereka bertiga. Anaknya jatuh dan luka cukup parah juga, temannya kepalanya bocor besar, dan Dia (she ) sendiri sekarng sedang terbaring koma. Koma sudah 2 hari ( sampai hari ini ). Mendengar berita kecelakaan itu , membuat gue dan sekeluarga shock teramat, dan kami cepat-cepat ke rumah sakit. dan kondisi keadaannya memang sudah cukup parah. Dengan gerak cepat , sepupu saya langsung di operasi untuk dikeluarkan darah yang mengumpal di otak, kesadarannya dia sendiri di nilai 4-5 ( normal nya tingkat kesadaran manusia di 13 dan min. di nilai 3 orang akan meninggal ). Dokter bilang harus di operasi segera, kalau ingin fight. Operasi berjalan 3 jam. dan kondisinya sempat drop, jantung sempat berhenti selama 15 detik. Dokter memperkirakan masa kritis nya 4-5 hari. Kita semua sedang berdoa untuk kesadarannya dan dapat melewati masa kritis ini.

Kejadian ini siapa yang menduga dan siapa yang menyangka. Semenit sebelum kejadian , mereka bertiga bertujuan untuk menyebrang jalan untuk makan malam bersama. Tapi siapa yang sangka akan kejadian seperti ini. Sejam sebelum nya mereka masih tertawa terbahak-bahak karena bertemu dengan teman lama, Sehari sebelumnya mereka masih enjoy liburan di bandung. Siapa yang akan menyangka dan tau , bahwa kita sedang berjalan menuju maut ? Kalau di lihat , kehidupan kita sangat fragile ya...sangat rapuh. Sedetik kemudian apa yang akan terjadi terhadap kita pun tidak ada yang bisa menjamin dan prediksi.

Tidak ada yang kebetulan , semua ada cerita dan suratan jalan buat setiap manusia. Dari kejadian ini, gue menyadari kesombongan, keserakahan, kebencian, kekayaan itu gak ada artinya. Disaat kita tidak bisa lagi terbangun, apa yang mesti di sombongkan, apa lagi yang mesti di serakahi, kebencian malah membuat orang melompat - lompat girang, bukan bersimpati terhadap keadaan kita. kekayaan sendiri hanya menompang sementara tapi tidak bisa menompang nyawa kita.

Dengan kesadaran bahwa hidup ini begitu rapuh dan singkat, setiap orang seharusnya berlomba lomba untuk menciptakan karya Ilahi yang indah dalam hidup ini. Jangan terlalu perhitungan. Lepaskan diri dari keterikatan. 

Di kesempatan ini ,Dengan ketulusan yang paling dalam saya ingin sekali meminta maaf kepada :

Semua mahluk dikehidupan ini ataupun lampau yang sempat saya lukai , dan saya nikmati kesengsaraannya. Maaf kan saya.

Semua Teman - teman saya yang secara sengaja atau pun tidak sengaja terusik dengan diri saya. Maafkan atas kekepoan saya. Maafkan saya.

Semua Teman - teman yang menaruh benci kepada saya. Maafkan saya telah membuat kalian berdosa dengan menanamkan rasa benci di hati kalian, karena diri saya. Maafkan saya.

Semua Teman- teman yang "sick " of me. Maafkan saya yang tidak bisa memulihkan kalian , malah membuat kalian tersakiti. Maafkan saya

Semua teman-teman saya yang merasa tidak cocok dengan saya. Maafkan saya beribu kali maaf, dengan ketidak sengajaan ataupun kesengajaan saya yang membuat kalian dongkol dan kesal. Maaf kan saya.

Maafkan kesalahan yang pernah saya buat secara di sengaja mau pun tidak di sengaja. Maafkan saya.

Saya juga sadar bahwa semesta tidak akan pernah meninggalkan saya sendirian. Semesta akan terus memperhatikan dan memberikan yang terbaik untuk saya selama saya rela secara tulus mencintai semua mahluk di dunia ini. Saya hanya bisa berikhtiar untuk terus bersyukur dan memberikan yang terbaik untuk kebahagiaan semua mahluk tanpa PENGECUALIAN.

Semoga Semua Mahluk berbahagia , Dan sekiranya semua teman-teman saya dapat memaafkan saya. (*legakan jalan saya dengan pengampunan ya teman-teman*)


Terima kasih semesta untuk semua perjalanan dan pembelajaran ini.

PS : Dear Johar family, Yang kuat dan tabah ya jalanin cobaan ini, semoga cobaan ini dapat terlewati dengan baik. Kita semua sama-sama berdoa untuk kesembuhan nya.


Thursday, October 18, 2012

Its a BIG wrap

BIG Package from Pinkemma.com & Scallope.com

YaaY so happy received lot of  package. Woww..Love to have them. Lovely necklace from Scallope.com wrap with black shopping bag. Very classy necklace and timeless look.

Lolita Black by Scallope.com
very elegant & classy necklace 

I always loved the corporate professional look,I love to put neat blazer , tailored pants, dress, pencil skirts EverydayI always love to meet new people. So I want to make some good impression with them.

And Im so happy and statify with this online boutique ..its called PINKEMMA. Their clothes are stylish, understated, sophisticated. You can find lots of stylish work dresses, tops that are perfect for your working days. Nice skirt , blouse for mixing and matching. And some great accessories. and the most cool is their clothes are of a good quality , yet very affordable price.

Ilana Blouse 
Ellysa Blazer - Mocca brown 

Ilana Blouse 

Ellysa Blazer 
Do pop over to the PINKEMMA website and checkout the rest of their collection.

Happy Shopping !!

Tuesday, October 16, 2012

A fresh and floral fragrance

L'occitane Soap gel 

My fave Body lotion & Soap gel Of the day

 Really love the cherry smell. L'occitane dedicate this delicious scent , and creates a magical landscape of light pink flowers with its top notes of cherry , freesia and blackcurrant.

Very Recommended :) 

Thursday, October 11, 2012

Should I be Proud ??


Oh wow..Thank you soooo much TOP BLOGS .  My blog on position 29 on overall 4K parenting and fashion bloggers. 



Dear Readers, 

On behalf of bloggers, Thank you so much for all your support and always pass by to my blog. Its amazing and as well surprising. Even still not in the 1st or TOP ten position. But  I feel so thankful.. 

Merci :')

So much love for ya 


Wednesday, October 10, 2012

Investasi

Ibu-ibu sekarang sudah sadar mengenai investment ya. udah banyak yang nyadar kalo menabung saja gak akan cukup. Sudah banyak yang sadar kondisi keuangan rumah tangga mereka gak sehat, tapi mereka masih bingung, gak ngerti mesti gimana. Ada yang sadar mesti invest tapi gak ngerti mesti invest dimana. Dan yang parahnya belom ngerti tapi sudah membabi buta asal invest.

Sambil nunjuk diri sendiri, yang masih mesti banyak belajar dalam hal berinvestasi. Setiap kali selalu merasa, kurang nyaman di zona ini. Mesk sudah mengcontrol pengeluaran untuk lebih efisien. dan berupaya mengikuti pakar-pakar teori orang ekonomi. Tapi tetep aja hasilnya tidak memuaskan.

 Apalagi gue termasuk tipe orang yang sangat perfectionist untuk urusan ini. dan selalu menerapkan sistem " Dont put your eggs in one basket". layaknya dalam memilih product insurance, dana reksa, or forex, gua selalu membeli dalam beberapa product dan perusahaan. jadi tidak di dalam satu instansi saja.  Dengan kondisi seperti ini, gue menjadi sangat haus dan selalu tidak puas untuk mencari product-product investment apa yang bagus dalam jangka waktu panjang.  

Tapi terkadang kita juga tidak banyak waktu memantau kondisi ekonomi dunia. banyak juga yang terlewati dan tidak kita tauh. Oleh karena itu Buat kalian yang ingin tau beres, dan masih buta dalam hal mengatur keuangan dan berinvestasi ,thats why there is a profession called financial planner.QM Financial one of profesional financial planner. kalian bisa konsultasikan keadaan keuangan kalian, dan memint advise mereka , dan mempercayakan keuangan kita untuk dikelola lebih baik

 Kita juga bisa belajar dari article-article yang mereka tulis di blog&articlenya. article mereka mengenai saham bagi pemula, sangat bagus, you should read it. Benar benar Sangat membantu :) we can learn together ya :)

Yang penting untuk berinvestasi, never test the depth of the river with both of your feet" cicip-cicip dulu satu kaki. jangan sekaligus, You might get drown :P 

Tuesday, October 9, 2012

Orange And Navy Frock

This dress is one of my favorites! 
It's her navy and orange color blocked short sleeve dress
 from her spring 2012 collection.

Cap sleeve scuba bodycon dress with panelled colour block design
 and My fave Floral Heels

Her design pattern : The contrast back Zipper fastening

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...